Üdvözöllek!

TOVÁBB A DRAGON GOLD HÍREKHEZ

VAGY

olvasd el bemutatkozásunkat:


 

Budapesttől 30 km-re lakunk egy gyönyörű kisvárosban, Gödöllőn egy családi házban.
1988-ban vettem az első skótjuhász kutyámat s azóta is kitartok ennél a fajtánál. Kutyáink a kertünkben kedvükre futhatnak és játszhatnak egész nap, s ha többre vágyunk, a közelben hatalmas erdő van, ahova sétálni, futni és biciklizni járunk.

A kennelben tiszta angol vérvonalból származó kutyákat tenyésztünk, gold-sable és tricolor színekben. Sokat járunk kiállításokra, itthon és külföldön egyaránt, de rendszeresen kipróbáljuk az agility akadályokat és szívesen járunk terelni is.

 

Amióta a Bosch Magyarországon forgalmazza termékeit - azaz 1995 óta - azóta etetjük tápjaival kedvenceimet és időközben az almokban felnevelt kiskutyákat is. Mindegyikőjük e tápok valamelyikén nőtt fel - ugyanis minden korosztálynak megvan a megfelelő Bosch tápja.

A Bosch könnyen emészthető, jól rágható táp, amit szívesen fogyasztanak kutyáink. Ennek köszönhetően kitűnő kondícióban és szőrben maradnak télen-nyáron. A Bosch tápjai tökéletesen biztosítják kutyáink számára a megfelelő kalóriákat, vitaminokat és zöldségeket, amikre mind a kiállításokon mind a sportban szükségük van.
 

Szívesen várjuk a látogatókat, érdeklődőket!

Bárdos Mónika
2100 Gödöllő, Táncsics M. u. 48.
Mobil: +36-20-33-722-58


E-mail: dragongoldcollies@gmail.com

TOVÁBB A DRAGON GOLD HÍREKHEZ

Kiskutyát szeretnél de még nem tudod ilyen fajtát válassz? Segítségül kattints IDE

 

 

  

  

TOVÁBB A DRAGON GOLD HÍREKHEZ

Vissza