IN MEMORIAM DRAGON GOLDOK....

Fussatok szabadon az égi falkával, soha nem feledünk titeket!!

Mindegyikőtök a lelkem része, mind hozzám is tartoztok, bárhol is jártok a világban és minden veszteség nekem ugyan úgy fáj, mint gazdátoknak...Mindig velem lesztek...

 

 

 

Dragon Gold Orient Empress.....nincsenek szavak, csak fájdalom...

 

 

Te voltál az első tricolor Dragon, s akivel oly sok mindent átéltünk, oly sok harcot megvívtunk, aki maga volt "A COLLIE"... Drága Aqus, nem ismertem nálad nagyobb küzdőt, nálad jobban élni akarót, nálad apportbolondabb, labdamániásabb kutyát, s aki úgy szeretett volna, mint TE - s mi is viszont téged...nagyon hiányzol... mindig itt vagy velünk!!!

tovább Aqua oldalára

 

2012. március végén Keiko is itthagyott bennünket...Sári még hetekig kereste - és keresi most is, s még ma sem tudom neki könnyek nélkül elmondani, mi is történt, hol van most öreg barátja.. De azt tudjuk, Drága Keiko, te is mindig velünk maradsz! 

tovább Keiko oldalára

 
Nyitramenti Young Lady "Leila"

1995-2009.
Kennelalapító szukám szép kort ért meg, boldog és teljes élete volt.

 

Hanky-Panky Alex

1991-1993

Axel volt a második kanom, kiváló származású, küllemű és karakterű kutya, hiszen az angol Sandiacre Streets Ahead fia volt. Fiatal korban elvesztettük, nagy űrt hagyott maga után..

Ax és Frédi elválaszthatatlan jóbarátok voltak a kezdetek óta.

Nyitramenti Frédi

1989-1998

Legelső colliemat tinédzserként, a saját zsebpénzemből vettem.

Frédi hatalmas méretű collie volt, igazi klasszikus típus. Együtt tanultuk a kutyaiskolák világát, Halász Árpi és Szilágyi Kati segítségével szinte minden programban részt vettünk és fejlődtünk hétről hétre s így az eredményes munkával a K1 munkavizsga szintet teljesítettük.