2011-es Kiállítási eredmények itt

 

 

2011.12.22.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Esztendőt Kívánunk!

 

2011.9.3.

Képek a még eladó, immár 3 hónapos kiskutyákról ITT

Sári úszóedzést tartott Szonjának és Olivernek, s végül mindenki Vikire ugrált :-)

A képek hamarosan jönnek ;-)

 

2011.8.12.

Hét végén lent voltunk a Dunaparton és jó időben úsztattuk a kutyákat. A kiváló kondíció- javító és izomerő fejlesztő program részese volt természetesen Sári is, akit csak némi erőszak útján lehetett lebeszélni arról hogy ő is kipróbálja a vizet. :-)

Képes riportunk ITT

2011.8.9.

Szeretnél kedvencednek egy szép és kényelmes kutyaágyat? Nézz szét a kutyaágyak galériánkban és válogass kedvedre! Ha tetszik, írj nekünk

 

Még eladó kiskutyáink már 10 hetesek :-) és egyre gyönyörűbbek ;-)

Képek a növekvő kiskutyákról ITT

 

2011.7.18.

Dragon Gold Karpatian Legend "Oliver" visszaigazolt INTERCHAMPION !!

Az FCI (Nemzetközi Kutya Szövetség) a nyári melegben is kiválóan dolgozik, s megküldte Oliver interchampion visszaigazolását, hiszen a 3 országban nyert 7 CACIB győzelmével 1 év + 1 nap alatt teljesítette a Nemzetközi Szépség Championátus feltételeit. Gratulálunk Olinak és gazdájának Vikinek! Oli most jól megérdemelt nyári szabadságát tölti, s ismét úszótanfolyamon vesz részt, amit nagyon élvez.

A forró nyári meleget megelőzően voltunk terelni ismét, képek ITT

 

A kiskutyák remekül érzik magukat a fák és tuják árnyékában, s Luna mellett Sári is eteti és itatja őket. A 7 hetes kölyköket megcsodálta Viki (no ő állandóan itt van :-) ), Dorottya (aki mostanság a fesztiválok bentlakója), Csurgai Brigi barátosnőm, kislánya Norina és férje Gábor, valamint a kölykök apja, Skip gazdái is, Linda, Kati és Zoli. Mindenki el volt bűvölve. Újabb képek a már 7 hetes kiskutyákról ITT

2011.6.30.

Új élmények - avagy a terelés

Minap lent voltunk Árkosi Józseféknél terelni. Képes riportunk ITT

Újabb képeket készítettünk az immár 5 hetes kiskutyákról, akik már kint töltik a nap jó részét és felfedezik maguk körül a világot. ITT

2011.6.27.

Friss képek a kiskutyákról akik már megkapták törzskönyvi neveiket is.

tovább ITT

 

2011. június 25-én szombaton kilátogattunk Sárival és Vikivel a kőbányai Happy Dog kutyaiskola területére, a Németjuhász Fajtamentő Alapítvány és a TV2 Napló c. műsora által megrendezett Örökbefogadó napra.

Mivel a Németjuhász  Fajtamentő Alapítványon kívül még több más állatvédő egyesület is képviseltette magát, így a németjuhászokon kívül találkoztunk colliekkal, spánielekkel, retrieverekkel, bobtaillal és még sok más egyéb kistestű és nagytestű fajtákkal is. Sok emberrel beszéltünk, sok mindent láttunk és arra gondoltam utána, de jó lenne minden kutyának szerető, gondos gazdát találni! Mert megérdemlik..

Látogatásunk egyik oka az volt, hogy az "Állat és Ember" Állat- és Természetvédő, Szabadidő és Kulturális Egyesület által meghirdetett "Állat és a víz" fotós pályázaton Viki - az általam tavaly Oliról készített - "Nagy ugrás" című képpel 3. helyezést ért el, és most vette át jól megérdemelt jutalmát, egy kézzel készített csinos táskát. Gratulálunk!

 

                    Íme "A nagy ugrás" - 3. díj nyertes kép

 

2011. 6.15.

2011 Május 27-én megszületett az "M" alom, Luna és Skip gyönyörű kölykei!

Törzskönyv, képek és további információk  ITT

Dragon sikerek a kiállításokon, ÚJABB INTERCHAMPION DRAGONOK! :-)

A romániai Campulungban megrendezett CAC kiállításon Lord nyerte a champion osztályos kanok versenyét, majd Landy előbb a nyílt osztályos szukák között nyert CAC, majd Best Bitch, ez után Best of Breed címeket, végül az FCI I. fajtacsoportjában Best of Group II. helyezést ért el!!

Eva ezt követően Szlovéniába, Bledbe állította ki Dragonjait, ahol Landy az első nap CAC, CACIB Lord pedig a második nap CAC, CACIB eredményeket értek el. Ezzel a kiváló eredménnyel immár Lord is teljesítette az Interchampion cím feltételeit! Gratulálunk a tulajdonosnak Eva Rotariunak!

Lord testvére Oliver, és Landy anyja Szonja is nagyszerűen szerepelnek a kiállításokon, a Szerbiában megrendezett CACIB kiállításon Szonja CAC, CACIB, Oliver pedig CAC, CACIB, BOB címeket értek el! Ezzel az eredménnyel Szonja is teljesítette az Interchampion cím feltételeit. Köszönet és sok-sok hála Fehér Vikinek, akinek komoly szerepe van ebben a nagyszerű eredméynben! Gratulálunk Vikinek ehhez a fantasztikus sikersorozathoz! 

 

2011.05.09.

Új képek Dragon Gold Karpatian Legend "Oliver" oldalán.

2011.05.01.

Nagy sikert arattunk 2011. 04. 30-án a szlovák klubkiállításon Hurbanovon:

Viki Oliverrel előbb a champion kanok között bizonyult a legjobbnak, majd minden felnőtt kan közül klubgyőztes címet értek el! Szonja a champion szukák között a 3. helyen végzett.

A bíró Elena Balázsovits (Nyitramenti) volt, ami külön öröm volt számunkra - ezúton is köszönjük neki, hogy szakértelmével Olivert ilyen magasra értékelte és ennek a szép sikereknek örülhetünk.

Képes riport a szlovák klubkiállításról a képre kattintva vagy itt

 

2011.03.30.

Kellemes hétvégét töltöttünk el barátainkkal Gyomaendrődön, s alkalom nyílt a két rég látott Dragont, Skipet és Kemalt is fényképezni.

képes riport itt

Nagyszerű sikerrel kezdtük a 2011-es kiállítási évet:

Szeribában Kaniza CACIB-on, bíró Serko Kukic (SCG)

Champion osztály kanok: Dragon Gold Gin-Tonic: Res.CAC, Res.CACIB

Növendék osztály szukák: Dragon Gold Lunar Eclipse: CAC, CACIB, BOB

képes riport itt

 

2011.2.2.

TAROLTAK A DRAGONOK, OLIVER AZ ÉLEN!

Hungária Collie, Sheltie, Corgi Klub éves díjkiosztó beszámolója és képriportja Fót, Kastély Étterem, 2011. január 29.    itt

Átadásra került a Dragon Gold kennel által alapított "Young Lady" vándorserleg - a legeredményesebb fiatal dark-sable szuka részére, melynek

2010-es győztese: Kőakói Zaphyr T: Harsányi Péter, t: Krausz Mariann

tovább a "Young Lady" vándorserleg oldalára

 

2011.01.12.

Korábbi évek híreit megtekinthetőek a Hírek 2009 és Hírek 2010 aloldalakon.

A Hungária Collie, Sheltie, Corgi Klub által 2010. 10.23-án Gödön a sporttelepen megrendezett tenyészszemlén 3 kutyánk vett részt, mindannyian sikeresen teljesítve a tenyésztési minimum követelményt a következő eredménnyel:

Dragon Gold Limited Edition "Raku" tenyésztésre javasolt

Dragon Gold Lunar Eclipse "Luna" tenyésztésre javasolt

Dragon Gold Lace of Legends "Mira" tenyészthető minősítést kaptak.

Képek a tenyészszeléről itt.

Friss kiállítási hírek az Eredményeink 2010  menüpontban

Megújult oldalak, téli képek, friss információk:

Dragon Gold Lace of Legends "Mira"

Dragon Gold Limited Edition "Raku"

Dragon Gold Lunar Eclipse "Luna"

Dragon Gold Impact of Beauty "Szonja"

Dragon Gold Kapratian Legend "Oliver"

Új oldal a Téli Dragonokról