Hard Dog Race

Base, 2018. 4. 28.  Piliscsév

 

"Hat láb, két szív, egy büszkeség"

 

"6 kilométer, 16 akadály. Feledhetetlen élmény. Jó társaság - hiszen veled van a kutyád is, remek buli, kihívás és persze a büszkeség a célban..."

Az alappályát idén több Dragon és gazdája is teljesítette balról jobbra Melinda és Byron, Gábor és Brúnó, Eszti és Olimpia, Krisz és Max valamint Joy és jómagam.

Tavalyhoz képes annyira nem fáradtunk el. Részben talán mert tudtuk mire számítsunk, részben mert egy kicsivel jobban edzésbe vagyunk. Meleg volt ugyan és a piliscsévi motorcross pálya fölfelé és lefelé jövet is megfogta a combunkat - ez azért még mindig kemény...de megcsináltuk és büszkék vagyunk magunkra és fantasztikus kutyáinkra mert nem hagytak cserben minket és követtek bárhová, legyőzték velünk az akadályokat - méghozzá gond nélkül.

Remek szervezés, gyönyörű érmek, kiváló hangulat. Gratulálunk a HDR szervező csapatának!

Gábor és Búnó röpke 38 perc alatt letolták az egészet, fantasztikus iramot mentek!

Melinda és a 10 éves Byron elképesztő ahogy mentek és bírták!

Eszti, Krisz, Olimpia és Max a fiatalok lendületével szuperul nyomták végig!

Joy pedig végre egy kutya akinek nem kell könyörögnöm azért mert vízbe kell jönni, hihetetlen tempót mentünk végig és vissza kellett fognom mert én nem bírtam vele...:-)

Nagyon büszke vagyok rátok!!!

 

Képes riportunk Bereczki-M. Ildikónak, Milanfotonak, Cyber Catnek, Osváth Gábornak, Kispál Gábornak és Vizslafotózásnak köszönhetően:

 

 

További képek a versenyről: