2017. február 16-17. Budapest CACIB, HUNGEXPO

 

Sikeresen szerepeltek a Dragonok az év első igazi nagy kiállításain.

A HUNGEXPO területén immár sokadjára megrendezett nemzetközi kiállítást az eddigi hagyományoktól eltérően most nem a FeHoVa kiállítással egy időben tartották.  

A csütörtöki kiállításon - élete első kiállításán - Dragon Gold Quite A Lady "Goldi" fiatal osztályos szukák között, nagy és erős konkurenciában Kitűnő 1., Hungária Príma Junior címet szerzett. Goldi nagyszerűen mutatta magát, kiválóan dolgozott és működött a ringben, mintha csak erre született volna. Nagyon meg voltam elégedve a teljesítményével. Gratulálunk tulajdonosának Farkas Szilvinek és köszönjük a kiváló bírálatot a fajtaspecialista Harsányi Péternek.

                            Goldi élete első kiállításán HPJ címet ért el

 

A pénteki kiállítás résztvevője volt Goldi testvére, Joy is. Dragon Gold Quincey Joy csakúgy mint előző nap testvére, ő is a legszebbnek bizonyult a fiatal szukák mezőnyében és szintén Kitűnő 1, HPJ címet majd az összevetésnél Best Junior címet szerzett. Joy is kiválóan működött a kiállításon és remek formában versenyzett. A nyílt osztályos szukák mezőnyében két Dragon is szerepelt és ők osztoztak az 1. és 2. helyezések között. Dragon Gold Nobuko Of Charming végzett a első helyen és lett CAC, Dragon Gold Mirage - Joy és Goldi anyja - pedig a második helyen és lett Reserve CAC. Jade csodálatos szukánk ismét megmutatta hogy habár évek óta most volt kiállítva először, semmit sem felejtett és számíthatunk rá a jövőben is. Köszönjük a kiváló bírálatokat Kotlár Róbertnek.

        Joy úgymint előző nap alomtestvére, élete első kiállításán HPJ címet szerzett

 

Jade nyílt osztályban Res CAC címet szerzett

Erre a kiállításra elkísérte Joyt és Jadet több Dragon is, akik először jártak ilyen versenyen, ennyi kutya között és csarnokban - no és legnagyobb örömünkre rendkívül élvezték az egészet. A legfiatalabb generációt Caun (Dragon Gold Rough Misterys), a növendék generációt Pixi (Dragon Gold Pure Passion), a Q testvéreket pedig Lora (Dragon Gold Quelle) és Quentin képviselte.

Kiváló idegrendszerüket mutatja, hogy mindenhol vidáman közlekedtek, élvezettel nézelődtek, ismerkedtek és rendkívül boldogok voltak a sok simogatástól amit a sok embertől kaptak.

Rendkívül büszke vagyok rájuk - és gazdáikra amiért ilyen jó példákat követnek - igazi Dragon módra. Köszönöm a sok segítséget Tomity Melindának és Csizmeg Pankának :-)

 

Caun 3,5 hónaposan már ismerkedik a kiállítások világával

 

Lora testvéreihez hasonlóan gyönyörű

 

Quentin igazi charmos ifjúvá érik