TIGANLEA MAKE GOOD TIME "ARIEL"

 

 

Gold-sable collie szuka
 

Született: 2017. 08. 13.

Breeder: John and Caroline Tipper (UK)

 

Apa: Tiganlea Too Good To Be Forgotten

 

Anya: Hazelnut Des Vergers De Iacchos

 

Két évvel ezelőtt, 2016-ban kint voltunk Angliában a Cruft's-on kiállítani, s volt időnk és lehetőségünk meglátogatni az egyik híres angol kennelt a Tiganleat. Régi colliesok, hosszú évek óta kiváló kutyákat tenyésztenek, több angol champion kutyájuk is van és volt egy plusz amiért külön megszerettem őket, méghozzá az, hogy Clorewood John Thomas testvére is náluk volt, ami az én kennelalapító szukám, Leila apjának testvére volt.

Itt találkoztam először egy gyönyörű angol fiúval aki nagyon jó benyomást tett rám  - ő volt Foggy, Ariel papája, akit rögtön a szívembe zártam és azóta is figyelemmel kísérem életét.

Augusztusban született egy alom Foggytól és egy szép dark sable francia szukától Rosietól - akinek apja egy álomszép tricolor kan (Tiganlea Best Of Times At Rayawna) 

aki szintén ennek a kennelnek a  tenyésztése. Ekkor úgy döntöttem eljött az ideje hogy az egyik szépséges kis hölgy ebből a párosításból hozzánk költözzön.

Nagy örömömre Ariel decemberben Magyarorszárgra költözhetett! Hálás vagyok Johnnak és Carolinnak amiért megtiszteltek a bizalmukkal és ránk bízták őt!

Ariel végtelenül jó lelkű, kedves, barátságos és mindig mindig mosolygós kutya, első pillanattól kezdve imádják egymást a gyerekekkel is!

 

 

Pedigree:


Tiganlea Too Good To Be Forgotten GBCH Chantique Huggy Bear For Tiganlea CH Designed With Love Of Slatestone For Chantique  
 
Chantique Dream De Lux  
 
Tiganlea Girl Talk Tiganelea Midas Touch For Valleyhaven  
 
Tiganlea Pillow Talk  
 
Hazelnut Des Vergers De Iacchos GBCH Tiganlea Best Of Times Fot Rayawna Tiganlea Thrilling  
 
Tiganlea This Time  
 
Ella's Song Du Clos De Mortamer Vol-De-Nuit Du Clos De Mortamer  
 
Forgaill Autre Finistere  
 

 

Képek Arielről: